vineri, 20 iulie 2012

Ino Music(by Northway&Electric Pulse),colaboratori BBS

Northway este cea mai noua trupa care face parte din echipa InoMusic.
Adi este din Baia Mare iar Sergiu din Satu Mare iar prima oara cand s-au prezentat publicului a fost in 2010 cand au lansat primul lor single sub numele de "High Five- So get up", single produs de Play&Win si apoi in 2011 sub numele "Northway cu single-ul Hello Hello", single produs de Deepcentral.
In 2012 revin pe scena muzicala cu un remix la Hello, Hello, remix realizat de Electric Pulse in colaborare cu una dintre cele mai renumite artiste din Polonia, Gosia Andrzejewicz.
Gosia Andrzejewicz este castigatoare a 2 Discuri de Aur si a peste 30 de premii nationale iar in curand isi va lansa un nou album, album ce va contine si piesa cu Northway & Electric Pulse - Hello Hello.
Baietii sunt deja in studioul Ino Production, unde lucreaza la piese noi.
Pentru a fii la curent cu noutati despre lansarea noului lor single, intrati pe
www.facebook.com/northway.band sau www.facebook.com/echipabbs

Electric Pulse
Dj , Producer, Remixer

Eberhard Cristian Papp este un tanar foarte talentat de 23 de ani ce reuseste sa imbine intr-un mod armonios cele trei meserii: dj, producator musical si remixer.
Pana sa se alature echipei Ino Production, a lansat oficial mai multe remixuri pe Beatport iar în 2010 lanseaza primul sau single, Bizzare prin Orange Moon Records, Ungaria.
La sfarsitul anului 2011 a lansat al doilea single Front To Back, single care se bucura de succes si este inclus astfel în Top 10 Burn Studio.
Alaturi de echipa Ino Production a produs si remixat pentru Body&Soul, Northway, Lorri B si Gosia Andrzejewicz.
Intra pe www.facebook.com/electricpulse.ro si vei fi la curent cu noutati legate de Electric Pulse si productiile sale sau www.facebook.com/echipabbs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu